Συχνες ερωτησεις

Γιατί στο Aroma Cafe ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ποιοτικά προϊόντα,όλα φρέσκα και φτιαγμένα από εμάς.
Γιατί το Aroma Cafe δεν είναι απλά ένα καφέ , είναι μία οικογένεια και έτσι σας συμπεριφέρεται σαν να είστε μέλη αυτής.
Φυσικά και μπορείτε!! Μάλιστα θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την ποικιλία καφέ που χρειάζεστε(καβουρδισμένος για espresso-φίλτρου-ελληνικό) . Επίσης, θα σας εξηγήσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέστε και εσείς να φτιάξετε τον ίδιο ποιοτικό καφέ όπως αυτόν που πίνετε καθημερινά στο Aroma Cafe.
Όταν ξεκινήσαμε να καβουρδίζουμε τον καφέ μας και μετέπειτα φτίαχνοντας το χαρμάνι μας αποτελούμενο μόνο απο Speciality καφέδες (100% Arabica), μας ενδιέφερε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα φρέσκο, ξεχωριστό προϊόν αποκλειστικά για αυτούς. Πλέον μπορούμε να το εμπορευόμαστε και σε λιανική για τους πελάτες μας και το ευρύ κοινό. Στο μέλλον μετά την ανταπόκριση που βλέπουμε ότι έχει στο κόσμο, πιστεύουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι να τον πουλήσουμε και σε άλλα cafe του χώρου.
Ο καφές μας καβουρδίζεται σε εβδομαδιαία βάση εδώ στο Aroma Cafe.
Από τη στιγμή που ο καφές αλεστεί, τα αρώματα του αρχίζουν να χάνονται. Για αυτό το λόγο δεν προτιμάμε να πουλάμε αλεσμένο και συσκευασμένο καφέ στο μαγαζί μας αλλά να τον πουλάμε καφέ σε κόκκους. Το να αλέσει κάποιος τον καφέ στο σπίτι του είναι το ιδανικό φυσικά, αλλά επειδή πολλοί από τους πελάτες μας δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα, τους αλέθουμε εμείς τον καφέ που επιλέγουν . Έτσι κάθε εβδομάδα πίνουν ολόφρεσκο καφέ και στο σπίτι τους.
Όλα τα φαγητά παρασκευάζονται από εμάς καθημερινά , την ώρα της παραγγελίας και κανένα από τα φαγητά μας δεν αποτελεί "έτοιμο προϊόν", θέλοντας έτσι να δώσουμε στους πελάτες μας την υψηλότερη ποιότητα στο γεύμα τους.
Ναι, το Aroma Cafe διαθέτει τον κατάλληλο χώρο για να φιλοξενήσει κάποια εορταστική ;ή εταιρική εκδήλωση και το μόνο που χρειάζεται είναι να απευθυνθείτε σε εμάς.Για περισσότερες πληροφορίες, email us @ (info@aromacafe.gr).